Projecten

WEBSHOP & DESIGN

KP Bedding | Boxspring en Matrassen

Kies voor een boxspring en geniet naast stijl ook van een heerlijk comfort. U bent op de juiste adres indien u een hoog ligcomfort wenst te koppelen aan een luxe uitstraling.  KP Bedding heeft een ruim assortiment aan boxsprings die je helemaal naar wens kunt samenstellen. Door gebruik te maken van onze configurator kunt u in paar stappen de boxspring van jouw dromen kiezen.

Ontstopper Gent

Ontstoppingsdienst Gent is dé referentie in de provincie Gent en rest van België, als ontstoppingsdienst, ruimingsdienst en werken aan je rioleringsnetwerk.

soonfashion.be

Bij SOON staan we met trends op en gaan ermee naar bed. Onze eigentijdse, internationale collecties bevatten begeerlijke items en essentiële basisstukken.

decomarket.be

Voor je huis wil je alleen het beste. Maar je wilt niet te veel betalen voor je tegels, laminaat, verf e.d. Wij hebben dé oplossing voor jou: decomarket.be.

pizzaport.be

Hier eet je de lekkerste pizza van Antwerpen. Geen tijd of geen zin om te koken? Pizza bestellen bij PizzaPort is dan de beste keuze! Je kunt bij ons terecht voor een heerlijke verse handgemaakte pizza en veel meer.

swissbeddingplus.com

Wie goed slaapt, is gezonder, productiever en opgewekter. Als uitgeslapen slaapwinkel en beddenspeciaalzaak zorgen wij er daarom voor dat zowel u als uw slaapkamer perfect uitgerust zijn!

runinvest.be

Als aannemer en sleutel-op-de-deurbouwer heeft woningbouw geen geheimen meer voor Run Invest. Ons vakmanschap, opgebouwd tijdens de afgelopen jaren, zetten we graag in voor jouw bouwproject.

stukadoorslimburg.be

U verlangt kwaliteit en daarom zoekt u een professionele en betrouwbare vakman. Stukadoors Limburg garandeert u de kwaliteit, die u verwacht van vakmanschap.

ontstoppingsdienstmichel.be

Ontstoppingsdienst Michel is dé referentie in de provincie Antwerpen en rest van België, als ontstoppingsdienst, ruimingsdienst en werken aan je rioleringsnetwerk.
Zit je met een verstopt toilet, lavabo of bad? Is je rioolnetwerk beschadigd? Heb je geurhinder? Wij weten als geen ander dat dergelijke problemen snel en vakkundig moeten opgelost worden.

perabouw.be

Bij Pera bouwen we uw droomhuis met dezelfde liefde waarmee we ons eigen huis zouden bouwen. En dat merkt u tot in het fijnste detail. Voor ons is elke project een afzonderlijke uitdaging dus aarzel niet uw betrouwbare partner in renovaties te contacteren.

artu.be

Al ruim 10 jaar maken wij keukens op maat met productie en afwerking in eigen atelier. Een keuken volledig aangepast aan uw wensen en verlangens, binnen uw budget en mogelijkheden.

ancera.be

Our customers absolutely love tile. The way it looks. The way it feels. The way it transforms their homes. We at Ancera share this love of tile. Over the years our travels have taken us around the world in search of the best tile.

artonwalls.be

Wij voeren allerlei schilderwerken uit aan de binnenzijde en de buitenzijde van de woning. Ons werkwijze is als eerst het goed voorbereiden voor het schilderen namelijk alles goed afplakken en een propere en goede resultaat behalen.

innolinx.be

Inno Linx is gespecialiseerd in alle transporten van en naar de meeste EU-landen. Zowel weg- als zeevervoer behoren tot onze corebusiness. Door jarenlange expertise biedt Inno Linx efficiënte en kosteneffectieve totaaloplossingen voor al uw transportproblemen.

flyantwerpenschrijnwerkerij.be

Speciaal de dingen waarvoor anderen passen, omdat het te moeilijk is, te veel handwerk vergt, speciaal gereedschap vraagt, moeilijk te bereiken locaties zijn, vormen voor ons een bijzondere uitdaging… Onze medewerkers zijn stuk voor stuk ‘stielmannen’, en dat laten ze graag zien.

Webdevelopment & Apps

m'Manager - Factuur Software

m’Manager is speciaal ontworpen om uw verkoopadministratie snel en makkelijk te laten verlopen. Pas gestart, in bijberoep of uitgegroeid tot KMO; m’Manager is uw partner!

CRM Software

CRM: Kennis is belangrijk, de klant nog meer!

Geen eindeloze rij dossiermappen meer en loop niet meer het risico om belangrijke documenten kwijt te raken. Alle klantgegevens bevinden zich op één centrale plek. In het digitale dossier slaat u alle correspondentie met een relatie op, facturen, notities, mail en aanmaningen.

POS - Kassa software

POS van WolfTech is meer dan een kassasysteem — het is een winkel management systeem dat helpt bij elk aspect binnen retail. Van voorraadbeheer tot data-analyse, verkoopprocessen en personeelsmanagement, ons kassasysteem in de cloud helpt je bij het managen van één of meerdere winkellocaties.